Produk

Pandora Lancar Produk melalui Teater

  • Written by 
  • Tuesday, 09 August 2016 00:00
|  
(0 votes)

PANDORA lançar dari teater MUD

 

Sempena sambutan Hari raya tahun ini,pandora tidak lepaskan peluang untuk menjemput wartawan dan juga pelanggan setia pandora ke majlis jamuan raya dan juga pelancaran produk baru pandora "high summer" dan Pre Autumn.

Kali ini majlis pelancaran pandora diadakan agak berlainan dimana produk diperkenalkan melalui permentasan teater musical MUD "our Story of Kuala Lumpur yang merupakan cerita mengenai kehidupan 3 sahabat Mamat,Meng Dan Muthiah berlatar belakangkan era tahun 1981,iaitu tahun kuala lumpur diterokai,tetapi diubah bagi kesesuaian.

Enfiniti Vision Media bekerjasama dengan Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) untuk mementaskan teater muzikal bertajuk MUD Our story of Kuala Lumpur (MUDKL) dipanggung Bandaraya yang mempunyai wajah baru.

Walaupun pada hakikatnya PANDORA masih belum wujud pada zaman itu sehingga tahun 1982,namun ironi dan mesejnya tetap mampu memikat hati penonton sejajar dengan tema koleksinya tahun in iaity meraikan persahabatan sempena menyambut united nations,"International Day of Friendship".

Syabas juga diucapkan pada produksi serta kumpulan Habib khursusnya Pandora yang diterajui pasangan Dato Meer Sadik Habib dan Datin Noordin yang mengambil kesempatan mempromosikan PANDORA seiring dengan pementasan MUD dalam suasana Aidilfitri.

Dato Meer dan Datin Zarida juga turut diiringi ke pentas menjayakan sebahagian dari segmen penceritaan sambil memperkenalkan produk PANDORA.

 

 

Written By:

BeatTvMy
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.