Produk

Sweedskin

  • Written by 
  • Thursday, 01 June 2017 00:00
|  
(0 votes)

Product yang mengunakan Daun Keladi,Snow Algea

 

Baru -baru ini beattv telah dijemput untuk bersama 10 Bloggers bagi sesi termuramah bersama pengasas Product Kecantik Sweedskin Datin Seri Noor Askin,setelah mendapat sambutan dan testimono mahupun kepercayaan yang telah diterima oleh pakar pakar estetik daripada 26 buah klinik ,SNA Wellness merasakan sudah tiba masanya mereka memperkenalkan ke pasaran umum.

Sweedskin telah pun berada dipasaran pada tahun 2014 tetapi penjualanya lebih tertumpu kepada klinik kecantikan atau pakar estetik,kata pengasasnya ,Datin Seri Siti Noor Asikin,ketika sesi santai temuramah diadakan.

Tempoh Kajian yang dibuat oleh Sweedskin mengambil masa lima tahun tetapi kesannya dapat diperolehi dalam tempoh 2 minggu.Kerana itulah sekarang kami mengubah startegi untuk meluaskan lagi produk agar product berkualiti sebegini dapat dimanfaat kepada wanita-wanita mahupun lelaki yang cenderung kearah kecantikan diri masing masing luar dan dalam,jelas Datin Seri.

Syarikatnya kini menumpukan penjualan mengikut tiga saluran meliputi 50% rangkaian,40 peratus "online" dan 20 peratus jualan melalui rakan pengedar.

Bagi yang berminat untuk menjadi pengedar mereka hanya perlu mengeluarkan modal sebanyak RM2'000 sahaja manakala RM10'000 sebagai stokis,'jelas Encik Affandi Abdullah yang bertanggungjawao dengan pemasaran melalui agen.

Namun begitu bagi mengawal situasi pemarsaran agar menguntungkan ejen pihaknya perlu mengehadkan bilangan pengedar atau ejen,kerana mereka tidak mahu dalam satu kawasan ada ramai ejen jualan tetapo biarlah satu agen sahaja yang bertanggungjawap agar tidak bertindih.

Dengan segala perancangan disusun rapi dari semua sektor pemasaran SNA Wellness mensasarkan jualan mampu mencapai RM 7 Juta dalam tempoh setahun.

Sweeskin merupakan produk pertama di Malaysia menggunakan centonyl yang bertindak sebagai pengaktif dalam menghasilam sel baharu sekali gus mengoptimumkan kadar penghidratan.Melalui kerjasama dengan firma Kumpulan Solabia di perancis centonyl dihasilkan untuk kulit asia tanpa bahan pengawet,silicon,lanoline,MIT/paraben,komedogenik,sumber haiwan,minyak mineral pewarna dan sudah tentu bebas alkohol.

Produk mereka sebaiknya digunakan sepenuhnya tanpa campuran produk lain untuk kesan yang lebih optimum.

Sweeskin mempunyai 7 Produk iaitu

1.Luminous Purifying Cleanser - Pencuci bersih berseri,bertindak sebagai pencuci membantu mempertahankan kehalusan kulit daripada cela persekitranag seraya menampilkan kulit bersih halus licin dengan seri keremajaan.

2.Skin Activaor Mist -Semburan Pengaktif Kulit- Diformulasi dari bahan bebas minyak dan mudah menyerap sesuai untuk penggunaan harian serta mampu membersihkan kepuasan sejurus pemakaian tanpa kesan dan rasa.

3.daily Defence Cream-krim pelindung kulit - Krim ringan mudah menyerap dengan SPF 30 ia melindungi kulit dari sinaran matahari  UV.

4.Brightening Serum-Serum Pencerahan - Menceriakan Kulit Kusam untuk menyerlahkan seri wajah,penggunaan konsisten menghasilkan kulit halus licin,lem dan anjal malah pengunaaya menyebabkan kuit tegang muda dan sihat.

5.Luminous Moisturizer Serum - Serum pelembab hidrasi,serum mesra kulit memberikan segala khasiat dan mnyuburkan kulit halus.penyerapan drastik memberikan hidrasi optimum dan mengekalkan keremajaan dan kehalusan kulit anda.

6. Sebum Reducer Serum - Serum menghalusi Sebum,Serum jerawat yang ideal untuk digunakan seharian bagi mengekal dan membersihkan pori pori kulit kurang berminyak segar halus malah keserian wajah terserlah.

7.Age Reversing serum- Serum Anti Penuaan,Serum tidak berminyak ini dirumuskan secara unik untuk mengembalikan keremajaan .ia berkuasa menghidrate dan menyubur kulit secara pantas namun bertindak lembut dan selesa untuk mengembalikan keaslian kulit,kulit tampil anjal berseri secara semula jadi

Set Khas ini yang dipek eksklusif  bernilai RM 130.90 terlebih dahulu dan setelah berpuas hati bole membeli set penuh bernilai kira kira RM690.

Selain dijual di klinik pakar kecantikan terpilih dan farmasi heathlane ia bole dibeli di atas talian daripada lazada ataupun 11 street.

 

Untuk melihat rakaman video temuramah boleh scroll dibawah sekali.

 

 

 

Written By:

Redza Boban
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media