Pelancongan

2D1N Sunway Putra Hotel

Written by  |  Published in Pelancongan

Last month we had been invited by Nik Saifatul Azkia (asst manager Marketing Communications,Sunway Putra Hotel Kuala Lumpur) to experience a family stay at the hotel.The short stay are the truly best experience we had with our kids.

Kempen Travelling Beruang

Written by  |  Published in Pelancongan

Kempen Travelling Beruang yang dilancarkan sejak Jun lalu telah mendapat perhatian seluruh masyarakat Malaysia menerusi #TravellingBeruang yang diperkenalkan. Apatah lagi kempen itu mempunyai misi murni dalam mengumpulkan dana bagi membantu pesakit kanser kanak-kanak di Malaysia menerusi Tabung Travelling Beruang MAKNA.

Pulau Redang

Written by  |  Published in Pelancongan

Pulau Redang, terletak 45km di luar pesisir pantai Kuala Terengganu, merupakan pulau terbesar dalam sembilan buah pulau yang dilindungi di Laut China Selatan. Pulau ini menawarkan air laut sejernih kristal dan banyak tempat menyelam untuk keseronokan anda. Terlindung diantara Taman Marin Pulau Redang, air di sini kaya dengan hidupan marin. Pada waktu tengahari apabila cahaya matahari menyinari laut, terumbu karang yang cantik, buran dan ikan dapat dilihat.